2022-05-18 07:42:54• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Nyilas - Vegyél végre erőt magadon, és nyújts baráti kezet az ellenségeidnek

Napi horoszkóp május 18-ra tizenkét csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A napi horoszkóp szerint a Hold a Bak jegyébe lép, hozzád pedig kicsit sem passzol ez a hűvös energia. Nehezen fejezed ki az érzéseidet ma, pedig ki kellene mondanod, ha valami zavar, különben könnyen robbanás közeli állapotba kerülhetsz.

 

Bika: IV. 20. - V. 20.

Minél diplomatikusabban lépsz fel, annál könnyebben érhetsz célt. A jó eredményeket mások is értékelni fogják, ezért inkább a lassú, de biztos haladásra törekedj, semmint a kivagyi harciasságra. Úgyis tudni fogják, mi a te érdemed.
 

Ikrek: V. 21. - VI. 21.

A Hold a Bak jegyébe lép, ma nemcsak kíváncsi, hanem kitartó is vagy, ez pedig sok sikert jelez. Érdemes ma egy célra fókuszálni erődet, mert abban nagy áttörést érhetsz el. Ha friss szerelmesek vagytok a pároddal, akkor ma szóba kerülhet az elköteleződés.

 

Rák: VI. 22. - VII. 22.

A legszívesebben minden időt álmodozással, a jövő tervezgetésével töltenéd. Ez jó, mert először a lélekben kell felépülnie mindannak, amire vágysz. Ha negatív hitekkel vagy tele, akkor sajnos az fog megvalósulni. Gondolj szépeket!

 

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

A Bak jegyébe lépő Hold kissé lehűti heves érzéseidet, és ma sikerül nagyon racionálisan átgondolni valamelyik kapcsolatodat, viszonyodat. Rájössz arra is, hogy mi okozhatott konfliktust a múltban, és hogyan tudod azt rendezni.

 

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Ne veszítsd el a hitedet a barátaidban. Hidd el, van még, akire mindig bízvást számíthatsz. Ha egy új vállalkozáson töröd a fejed, akkor abban is kérheted a segítségüket, támogatásukat. Anyagiakban éppúgy, mint más téren.

 

Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Izgalmas napok várnak rád. Életednek több területén is változásokra számíthatsz, és ez, még ha jó is, nyugtalanítóan hathat rád. Szereted a megszokott kerékvágásokat, és erről most egy időre le kell mondanod.

 

Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Nagy hozzáértéssel és lelkesedéssel vágsz bele a munkába. A siker és az elismerés ezúttal nem marad el. A mai napon ráadásul a szerelmi életed is felpezsdülhet. Mert végre nem ott keresel, ahol nem találhatsz. Feledd a régi bánatot!

 

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Vegyél végre erőt magadon, és nyújts baráti kezet az ellenségeidnek. Nem mindenki olyan elkeseredetten harcol, és te  elöl járhatsz a jó példával. Általában bölcsebb a béke, mint a békétlenség. Ebből még pénzed is származhat.

 

Bak: XII. 22. - I. 19.

A Hold ma a te jegyedbe lép, emiatt érzelmesebb vagy a szokásosnál. Érzékenységből eddig sem volt hiányod, de most meg is tudod osztani az érzéseidet, gondolataidat másokkal. Nem vagy olyan szűkszavú ilyen téren, mint egyébként.

 

Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Legyél megértőbb másokkal! Ne ragaszkodj olyan görcsösen a saját régi kerékvágásaidhoz, megrögzült szokásaidhoz. Ha eleinte kényelmetlennek tűnik is, valójában jól jársz, ha néhány szokásoddal szakítasz ma.

 

Halak: II. 19. - III. 20.

Mozgalmas napokat élsz meg mostanában. A munkatársaid is szokás szerint leginkább benned bíznak, de ne engedd, hogy ez azt jelentse, hogy mindent neked kell elvégezni helyettük. Mutass irányt, segíts, de hagyd másra a dolgot!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: